Luxueus 3-slpk appartement op De Munt

Roeselare De Munt 33 32

Huurprijs: € 1 220
Wij bieden u dit uitzonderlijke luxueus appartement met prachtig zicht op het De Munt plein.
Het 3-slpk appartement, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 170 m², is niet alleen heel praktisch ingedeeld, maar is daarnaast ook prachtig afgewerkt met duurzame materialen en oog voor detail.

De indeling is als volgt:
ruime inkomhal met afzonderlijk toilet en toegang tot de lichtrijke leefruimte met maatwerk. (wandkast)
Verder is er een volledig ingerichte open keuken voorzien van alle nodige toestellen (Miele) met aansluitend een gang met allerlei inbouwkasten (verlicht!). Deze geeft opnieuw toegang tot de inkomhal. Van daaruit begeeft u zich naar de drie slaapkamers en de prachtige badkamer met luxe ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Het appartement heeft twee zon gerichte terrassen (totale opp. van 27 m²) van waarop u een prachtig zicht geniet van het De Munt Plein en haar gebouwen, zoals ARHUS.
Het appartement is voorzien van lichtarmaturen, er is er vloerverwarming in de leefruimte en inkomhal, ... zonnescreens, domotica,...
Bovendien beschikt ze over een handige kelderberging en ruime garagebox (automatische poort), inbegrepen in de huurprijs. Het maandelijks voorschot voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt 80 euro per maand.
Beschikbaarheid bespreekbaar.
Interesse? Contacteer ons voor meer info (sarah@futurimmo.be - 0472 613 011)
Lees meer Verberg