Bedrijfsgebouw te huur

Zuienkerke Dorpweg 3

Huurprijs: € 7 000
Een bedrijfsgebouw dat op vandaag is ingericht voor de voedingsindustrie. Dit pand biedt uitstekende mogelijkheden voor de productie, opslag en distributie van voedingsmiddelen. Met een totale bebouwde oppervlakte van 2.450 m² en een efficiënte indeling, is dit gebouw perfect geschikt voor bedrijven die actief zijn in de voedselsector.

Het bedrijfsgebouw voldoet aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen, waardoor het volledig voldoet aan de eisen van voedselproductie en -verwerking. Het beschikt over speciale ruimtes voor het bereiden, verpakken en opslaan van voedingsmiddelen, evenals koel- en vriesruimtes om de versheid en kwaliteit van producten te waarborgen.

Daarnaast heeft het pand ook de faciliteiten en technologieën die nodig zijn voor een efficiënte en geautomatiseerde productie.

Het bedrijfsgebouw is goed gelegen nabij de expresweg, waardoor een vlotte logistieke operatie mogelijk is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel medewerkers als vrachtwagens.

Dit bedrijfsgebouw biedt ... een unieke kans voor bedrijven in de voedingsindustrie die op zoek zijn naar een professionele en functionele locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Lees meer Verberg