Nieuwbouw assistentieflats met dienstverlening

Izegem Jonkvrouwstraat 16

Huurprijs: € 642
Deze gloednieuwe assistentieflats maken deel uit van Residentie Princess, bestaande uit 53 assistentieflats en gelegen in een rustige woonwijk in Emelgem, nabij het centrum van Izegem. Met alle handelszaken bovendien op wandelafstand!

Wij bieden 2 identieke GESCHILDERDE 1-slpk appartementen met terras aan, gelegen op de eerste verdieping en met volgende indeling:

Leefruimte met open keuken (extra meubel wordt nog voorzien) - badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet) - berging - ruime slaapkamer - aangenaam terras.

Reeds voorzien van gordijnen alsook zonnescreen.

Inclusief zeer praktische ondergrondse kelderberging!

Bovenop de huurprijs is er een dagprijs voor de basisdienstverlening (€ 15,5/dag voor 1 pers en € 19,5/dag voor 2 pers). De dienstverlening verloopt via zorgbedrijf Motena en houdt in: 24/24 noodinterventiesysteem, permanentie van personeel en woonassistent, organisatie van medische ondersteuning, administratieve diensten, crisis- en overbruggingszorg, sociale activiteiten, verbruik- en genotskosten van de ... algemene delen, onderhoud en herstellingen van de gemeenschappelijke delen, voorrang opname in één van de samenwerkende woonzorgcentra...

Er is bovendien een fitnessruimte en een centrale ontmoetingsplek met ontspanningsruimte en restaurant/bar.

Onmiddellijk beschikbaar.

Vrijblijvende interesse?
Contacteer Frederik op 0472815116 of via frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg