Luxueuze assistentieflat

Oostende Christinastraat 27 0202

Huurprijs: € 992
Welkom in Residentie Rialto, de perfecte combinatie van een luxe appartement, hotel en assistentieflat.
Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het hartje van stad Oostende.
Residentie Rialto biedt u een zorgeloze en veilige toekomst als bewoner. Hoe? Via een uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten en een innovatief oproepsysteem.

De assistentieflat staat voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid in een aangename en groene omgeving. Ideaal dus voor de actieve, nieuwe senior. Dat alles op een toplocatie in Oostende in het directe winkelcentrum en op 3 minuten van de zee! Residentie Rialto voldoet aan de regelgeving omtrent assistentieflats.

Residentie Rialto in Oostende koppelt dat luxueus residentieel wonen op een prachtige locatie aan extra diensten en zorgen op maat van de bewoners. Alles wordt ontwikkeld naar de strengste normen van erkende assistentieflats. In Residentie Rialto zal altijd een beroep kunnen gedaan worden op permanentie. De assistentieflat is ... bovendien uitgerust met het unieke domotica- en oproepsysteem, waardoor elke bewoner zowel qua diensten als qua zorgen op beide oren kan slapen.
De bewoners kunnen ook genieten van de gezellige brasserie, activiteiten, sauna, cinema,... kapper en schoonheidsspecialiste zijn ook aanwezig.

Geniet van luxe en zorg op een exclusieve locatie in Oostende.

Woonindeling : inkomhal, gastentoilet, ruime berging, woon- & leefruimte met open ingerichte keuken, grote slaapkamer, badkamer met toilet, lavabomeubel en inloopdouche. Er is tevens ook nog een kelderberging inbegrepen.

Extra : keuze uit twee zorgpakketten 14€/dag of 22€/dag.

Interesse in deze assistentieflat? Vraag info via : info@futurimmo.be of 0470 50 50 50.
Lees meer Verberg