Nieuwbouwappartement

Ardooie Eekhoutstraat 13 c 0203

Vraagprijs: € 299 000
In het centrum van Ardooie, maakt dit appartement deel uit van het Roobeekpark. Een uniek totaalconcept - voor jong en oud - van zeer kwalitatieve appartementen, assistentiewoningen en een woonzorgcentrum.

Uniek, want ongeacht uw zelfstandigheid of uw zorgbehoefte, kan u blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Heerlijk rustig, te midden van een prachtig natuurgebied, op wandelafstand van alle winkels, openbaar vervoer,...

Het appartement - gelegen in Residentie Magnolia - is een functionele en levensloopbestendige woonst met volgende indeling: ruime inkomhal, gastentoilet, lichtrijke open leefruimte met ingerichte keuken en aansluitend een grote berging. Een ruime slaapkamer met vergezichten en een tweede slaapkamer / bureau / dressing. Een grote badkamer met toilet, lavabomeubel, ligbad en inloopdouche. In de kelderverdieping bevindt zich de ruime autostaanplaats en extra berging. Op het ZUIDGERICHT terras kijkt het geheel uit op een prachtige bomenrij en eindeloze natuur, kenmerkend voor heerlijk genieten in een rustige ... omgeving.

Kortom: hier woont men zelfstandig en kan men, indien nodig, zorg- en dienstverlening activeren.Lees meer Verberg