Prachtig 2-slpk appartement van 150 m² in centrum

Roeselare Hof van 't Henneken 2 31

Vraagprijs: € 375 000
Op de derde verdieping van Residentie Kara, een klassevol appartementsgebouw aan het begin van de Zuidstraat, treffen we dit mooie, instapklare 2-slpk appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 150 m².

De inkomhal brengt ons onder meer tot de aangename leefruimte met veel natuurlijk licht dankzij de verschillende raampartijen. Vanuit deze ruimte (48 m²) genieten we een mooi en ver zicht op de Zuidstraat en omliggende straten.
De woonkamer, afgewerkt met een warme houten parket vloer, voorziet voldoende ruimte voor een zithoek (met natuurstenen schouw en elektrische haardcassette), een eettafel en een bureau.

Aansluitend is er een een grote uitgeruste keuken, ingericht in landelijke stijl met een praktische berging/wasplaats.
De keuken geniet een oppervlakte van 28 m² en is tevens voorzien van een aangename eethoek. (parket)

De inkomhal brengt ons verder nog tot een toilet, twee aangename slaapkamers en een badkamer, voorzien van een ligbad en dubbele wastafel.
Het ruime terras (+- 20 m², bankirai) is ... toegankelijk vanuit één slaapkamer en de woonkamer. Hierop heerlijk vertoeven in de ochtendzon.

Er is mogelijkheid een ruime garagebox (48 m² - ruimte voor min. 3 wagens), op het gelijkvloers van het gebouw én heel vlot bereikbaar, aan te kopen mits meerprijs (op aanvraag). De garage beschikt over een automatische poort en stopcontacten.

Bijkomende informatie: kleinschalige residentie, EPC 314 kWh/m², aluminium ramen met HR beglazing, stofzuigersysteem, verwarming met accumulatoren (speciaal nachttarief), parket, goed onderhouden, veel lichtinval, ruim, unieke bouwstijl, warme inrichting,...
De beschikbaarheid van het appartement valt te overleggen met de verkopers.

Vraagprijs appartement: 375.000 euro - vraagprijs garage: op aanvraag
Interesse om dit gezellige appartement beter te leren kennen?
Sarah (0472 613 011) leidt je met veel plezier rond.
Lees meer Verberg