Prachtig appartement in centrum

Roeselare Hof van 't Henneken 2 31

Vraagprijs: € 435 000
TOPPER! Op de derde verdieping van Residentie Kara, een klassevol appartementsgebouw aan het begin van het stadscentrum, treffen we dit mooie, INSTAPKLARE 2-slpk appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 150 m².
Bij dit appartement hoort tevens een hele ruime garagebox (10m op 4m85 - ruimte voor min. 3 wagens), gelegen op het gelijkvloers van het gebouw én heel makkelijk bereikbaar.

De inkomhal brengt ons onder meer tot de aangename leefruimte met veel natuurlijk licht dankzij de verschillende raampartijen. Vanuit deze ruimte (48 m²) genieten we een mooi en ver zicht op de Zuidstraat en omliggende straten.
De woonkamer, afgewerkt met een warme houten parket vloer, voorziet voldoende ruimte voor een zithoek (met natuurstenen schouw en elektrische haardcassette), een eettafel en een bureau.

Aansluitend is er een een grote keuken, ingericht in landelijke stijl met een praktische berging/wasplaats.
De keuken geniet een oppervlakte van 28 m² en is tevens voorzien van een aangename eethoek. (parket)

De ... inkomhal brengt ons verder nog tot een toilet, twee aangename slaapkamers en een badkamer, voorzien van een ligbad en dubbele wastafel.
Het ruime terras (+- 20 m², bankirai) is toegankelijk vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers. Hierop heerlijk vertoeven in de ochtend- en avondzon.
Bijkomende info: kleinschalige residentie, EPC 314 kWh/m², aluminium ramen met HR beglazing, stofzuigersysteem, parket, goed onderhouden, veel lichtinval, ruim, unieke bouwstijl, warme inrichting,...

Interesse om dit ruime maar bovenal gezellige appartement beter te leren kennen?
Sarah (0472 613 011) leidt je met de glimlach rond.
Lees meer Verberg