Woonproject Brouwery gebouw A

Roeselare Rumbeeksesteenweg 392 A 1.2

Vraagprijs: € 206 775
FASE: appartement bijna afgewerkt - eerste appartementen reeds bewoond - buitenafwerking in afrondende fase! Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Een modern woonproject dat wordt opgetrokken op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Informeer naar het tijdelijke BTW gunst tarief!

Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden.
Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden.

Bouwteam Verstraete voorziet de appartementen van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen. Met onder andere vloerverwarming!

Dit leuke hoekappartement A1.2 is gelegen op de eerste verdieping (gebouw A) en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 75,02m². Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal met ... onmiddellijke toegang tot de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en annex berging. Verder de nachthal, een apart toilet en zeer ruime slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het appartement geniet daarbovenop over een zuidoost georiënteerd hoekterras van 11,80 m².

Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking die ruimte voorziet voor afgesloten garageboxen, parkeerplaatsen en praktische bergingen.

Bovendien ligt het project op een heel vlotte (wandel)afstand van winkels, diensten, openbaar vervoer en het Sterrebos. Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.

Contacteer ons kantoor en maak gerust een vrijblijvende afspraak om deze appartementen met haar vele troeven te ontdekken.
www.futurimmo.be - frederik@futurimmo.be - 0472 815 116

Lees meer Verberg