Nieuwbouwappartement (duplex)

Zedelgem Berkenhagestraat 9 23

Vraagprijs: € 292 500
Welkom in het hart van Zedelgem, welkom in residentie 'Saint-Véran'.

Het doordacht ontwerp, levert een aangenaam en functioneel gebouw op, met een ruim leefappartement met twee grote slaapkamers. Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit appartement. Het gebouw is opgetrokken uit hoogwaardige materialen,… wat de basis voor dit appartement zeer hoog legt.

De gebruikte technieken en de doorgedreven isolatie en ventilatie, resulteert tevens in een energiezuinig appartement. Het appartement beschikt over zijn eigen zonnepanelen, wat extra voordelen met zich meebrengt (vrijstelling OV 5jr - premie van Eandis - voordeel energie).

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer met ingerichte leefkeuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, nachthal, grote technische berging, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Genieten van de zon kan zowel op het terras voor- of achteraan.
In de kelderverdieping - toegankelijk via de lift - hebben we ... de gemeenschappelijke fietsberging en afgesloten garages te koop.

Alle vrijblijvende info of bezoek ter plaatse, kan aangevraagd worden: brugge@futurimmo.be | 0470 50 50 50 | kantoor (op afspraak).
Lees meer Verberg