Residentie Cyriel

Zedelgem Torhoutsesteenweg 233 2.5

Vraagprijs: € 339 000
Kwalitatief wonen in Zedelgem!

Ontdek de prachtige nieuwbouwappartementen in Residentie Cyriel.

16 ruime, lichtrijke nieuwbouwappartementen waarvan de bereikbaarheid, duurzaamheid en de rust grote troeven zijn. Tevens worden er 25 ondergrondse autostaanplaatsen en privatieve bergingen voorzien.

Locatie:
De residentie wordt opgetrokken op de Leeuw te Zedelgem, waar de voornaamste winkels op wandel– of fietsafstand te vinden zijn. Dankzij de ruime gemeenschappelijke tuin, privatieve tuinen of ruime terrassen geniet u van de rust en natuur, alsook van een bruisende leefomgeving met alle voorzieningen vlakbij. Tevens situeren de appartementen zich vlakbij de op – en afrit van de E40 en E403. Een wandeling aan zee of het historisch stadscentrum van Brugge is dus nooit veraf!

Duurzaamheid:
De residentie wordt opgetrokken uit duurzame materialen en geniet een hoogstaande afwerking. Er wordt gekozen voor moderne materialen en er wordt een E-peil van <30 nagestreefd. In elke entiteit wordt gewerkt met warmtepomptechnologie, ... vloerverwarming met koeling. Elk appartement kan worden afgewerkt naar eigen smaak, en er is een ruime keuze voorzien naar materiaalkeuze. De koper wordt steeds persoonlijk begeleid doorheen alle keuzemogelijkheden. Lastenboek ter inzage op kantoor.

Rust:
Elk appartement wordt gekenmerkt door veel licht en ruimte, en de toegankelijkheid naar groen. De gemeenschappelijke tuin achteraan de residentie is voor alle bewoners toegankelijk en betekent een absolute meerwaarde. Een oase van rust voor elke bewoner.

Project komt in aanmerking voor 6% BTW.

Voor meer info, maak een afspraak op kantoor : 0470 50 50 50 of info@futurimmo.be.
Lees meer Verberg