Exclusieve villa

Hertsberge Heidedreef 4

Verkocht
WONEN IN VERHOOGDE RESOLUTIE !!! Privacy gegarandeerd en op enkele minuten van de autostrade. Gelegen in het landelijke Hertsberge.

De woning biedt volgende woonindeling, op het gelijkvloers : ruime inkomhall, gastentoilet, lichtrijke woonkamer (eet- en zitruimte en orangerie) met aansluitend een luxueuze ingerichte leefkeuken met open haard en overdekt verwarmd terras. Functionele bijkeuken met ingemaakte kasten en toegang naar de kelder. Daarnaast hebben we nog een polyvalente ruimte dat kan dienst doen als TV-kamer - fitnessruimte - hobbykamer en een apart bureau.
Op de verdieping hebben we een prachtige masterbedroom met twee dressings en badkamer. Daarnaast zijn er nog 3 slaapkamers met ingemaakte kasten, twee badkamers en apart toilet op de hal. Zolderruimte over gans de woning.

Polyvalente eiken aanbouw met ruimte voor 2 wagens, tuinberging, toilet en mezzanine. Onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van een beregeningssysteem.

Kortom: een kwaliteitsvolle en duurzame woning. Hier vertoeft u in SFEERVOLLE HELDERHEID, ... de dag lang in comfortabele woonefficiëntie. Lees meer Verberg