Exclusieve villa nabij Sint-Sixtusabdij

West-Vleteren Zwijnlandstraat 7

Vraagprijs: € 650 000
Uniek vastgoed om U tegen te zeggen, dit is hoe we deze prachtige woonst het best kunnen omschrijven. Gelegen in een oase van groen, bijna letterlijk in de achtertuin van de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren.

Deze indrukwekkende eigendom, op een domein van 18.720 m², is gebouwd in een mooie tijdloze stijl en bevindt zich in een heel goed onderhouden staat.

Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhall met aan weerszijden toegang tot een gastentoilet en vestiaire, een bureauruimte, een avondzithoek met open haard, verlaagde zithoek met TV-aansluiting, lichtrijke eetruimte, geïnstalleerde keuken met ontbijthoek met toegang tot de kelder en wasplaats/berging.

Het 1ste verdiep herbergt een lichtrijke open nachthall dat kan dienstdoen als leeshoek, hobbykamer met ingemaakte kasten, 3 slaapkamers met elk een ensuite douchekamer en lavabomeubel, een master bedroom met ensuite badkamer en dressing. Toilet op de nachthall. De ruime geïsoleerde bergzolder kan je bereiken via een zoldertrap.

In de annex bevindt zich de garage voor 2 ... wagens met automatische poorten en een praktische polyvalente ruimte op het verdiep te bereiken via een vaste trap.

De woonst is omgeven door verschillende terrassen, graspartijen in verschillende hoogtes, natuurlijke vijver, diverse boomsoorten, massieve hagen,... Dit alles mét het genot van open zicht op de landelijke omgeving.

Kortom : UNIEK EN RUSTIG WONEN !!

"De vermelde prijs is een instelprijs. Elk bod “onder, op of boven” de instelprijs wordt voorgelegd aan de eigenaar."
Lees meer Verberg