Exclusieve penthouse

Roeselare Noordstraat 38 0403

Vraagprijs: € 725 000
Dit prachtige appartement met inkomhal via de Noordstraat bevindt zich in residentie De Munt met topligging in hartje Roeselare, op wandelafstand van scholen, winkels, …
Prachtige vergezichten kunnen bewonderd worden vanuit het appartement.
Met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² hebt u aan ruimte en openheid geen gebrek.
Het appartement werd volledig afgewerkt met duurzame materialen en bestaat uit; inkomhal met gastentoilet, bureau, luxueus afgewerkte keuken met vast eiland. Daarnaast bevindt er zich een praktische bijkeuken met voorziening voor wasmachine en droogkast.

De leefruimte met ingebouwde gashaard en barkast geven u een gevoel van luxe en gezelligheid. U kunt er genieten van een zee van lichtinval.

Gans het appartement is voorzien van hedendaagse en hoog kwalitatieve schuifgordijnen waarvan de slaapruimtes tevens verduisterend zijn. Vloerverwarming en airco verhogen ook het wooncomfort !

Twee slaapkamers, waarvan één met badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo. De 3e slaapkamer of dressing is aanpalend ... aan de ene slaapkamer.
Er is ook een douchekamer voorzien met toegang via de nachthal en gelegen naast slaapkamer 2 en slaapkamer 3/dressing.
Het zuidgerichte terras heeft een oppervlakte van 85 m² met een hoge afwerkingsgraad waar u beslist uren zult vertoeven op een zonnige dag.

In de ondergrondse parkeerruimte De Munt is er een afsluitbare garage inbegrepen in de prijs. Optioneel kan er een staanplaats bijgekocht worden.

Het gevoel van welzijn en lichtheid is zintuigprikkelend !
Een intense woonbelevenis !
Uw bezoek waard !
Lees meer Verberg