Karaktervolle burgerwoning in centrum Hooglede

Hooglede Schoolstraat 7

Verkocht
VERKOCHT!
Maak kennis met deze karaktervolle ruime burgerwoning gelegen in de Schoolstraat 7, een rustige straat gelegen tussen de 2 basisscholen en op wandelafstand van het gemeenteplein, vlakbij supermarkt, bakker,...
Stevig gebouwd in 1955, naar de hand van Jozef Claes, met oog voor detail, lichtinval en gebruik van unieke bouwmaterialen, straalt deze eigendom (op 491 m²) pure klasse uit.

Het samengaan van oud en nieuw, aanwezige authentieke details te combineren met een eigen moderne touch, kan deze eigendom perfect omtoveren tot een unieke gezinswoning mét optioneel mogelijkheid tot het inrichten van een bureau/praktijk.
Er is enige renovatie vereist, maar het mooie bestaand woonvolume (230 m²) vraagt geen bijkomende uitbreiding.

Detail indeling:
indrukwekkende inkomhal met massieve trap - bureau/praktijk met haard - ruime kelder - lichtrijke woonkamer met eetplaats en haard (wie oog heeft voor authenticiteit, zal hier zeker enkele mooie details weten te waarderen!) - hal met toegang tot toilet & garage - uitbouw met ... keuken.
Woonkamer en keuken zijn mooi geconnecteerd met de zuid west gerichte tuin met gemetst tuinhuis, volledig omheind en 100% privacy.

De verdieping omvat een nachthal met 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 hele grote master bedroom en 2 met wastafel.
Verder is en een volwaardige badkamer en een vaste trap met toegang tot een hele ruime zolderverdieping (tal van inrichtingsmogelijkheden).

Interesse om het levensverhaal van deze prachtige woning verder te zetten?
Contacteer Sarah voor een bezoek ter plaatse (0472 613 011).

Lees meer Verberg