Stevige gezinswoning met ruime garage

Roeselare Abeelstraat 36

Vraagprijs: € 242 000
Deze stevige en goed onderhouden woning vinden we in de Abeelstraat, een rustige straat in de Rodenbachwijk met een hele vlotte verbinding tot de kleine & grote Ring, het stadscentrum, een bushalte in de straat, een supermarkt, bakkerij en school (Vikingschool) op wandelafstand.
De woning heeft een perceelsoppervlakte van 404 m² en een totale bewoonbare oppervlakte van +- 174 m².

INTERIEUR:
Inkomhal - toilet - vestiaire - trap - droge kelder (9m²) - woonkamer met haard - open ingerichte keuken met ontbijtplaats - praktische bijkeuken met tweede fornuis/wasplaats/berging en aanpalende doucheruimte.
Nachthal - badkamer met ligbad en toilet ( 5m²) - 1 middelgrote en 2 grote slaapkamers (8m²/12m²/14m²) - vaste trap naar ruime zolder met uitbreidingsmogelijkheden, voorzien van dakisolatie.

EXTERIEUR:
Aangelegde tuin met onder meer gezellige binnenkoer - gazon - zonneterras - tuinberging en moestuin.
Op het einde van de tuin is er een praktische werkruimte en een ruime garage (+- 38 m² - 3m hoogte) met uitweg langs de zijstraat ... (WESTKOUTER). Er is zowel stadswater als regenwater (3 citernes)

De woning werd gebouwd in 1958, verbouwd in de jaren '80 en, waar nodig, werden vernieuwingen uitgevoerd (gedeeltelijke vervanging naar PVC raamomlijstingen met rolluiken, vernieuwing van 2 boilers). De woning wordt centraal verwarmd op stookolie (conforme tank van 5000l) met gietijzeren radiatoren. Overschakelen naar verwarmen op aardgas kan (voorziening reeds aanwezig in kelder)

Interesse? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. (Sarah: 0472 613 011)
Lees meer Verberg