Karaktervolle gezinswoning in hartje Rumbeke

Roeselare Sint-Blasiusstraat 3

Verkocht
Binnen de 10 dagen verkocht! Deze mooie karaktervolle moderne woning situeert zich in de Sint-Blasiusstraat, hartje Rumbeke en alles op wandelafstand.
Ze werd eind jaren '50 gebouwd naar de hand van architect Maertens en onderging in 2007 een grondige renovatie/modernisatie waarbij de woning o.a. van heel wat praktisch maatwerk werd voorzien.

Indeling:
ruime inkomhal met gastentoilet & trap - woonkamer bestaande uit een gezellige zithoek met open haard, bureau en eetplaats met open ingerichte praktische keuken (Fraeye design).
De twee schuiframen brengen veel licht binnen en geven tevens een mooi zicht op de onderhoudsvriendelijke stadstuin. Aansluitend aan de keuken is er de garage met toegang tot 2 droge keldercompartimenten die extra bergruimte voorzien.

De verdieping omvat een nachthal met 4 slaapkamers (waarvan 3 met inbouwkast), badkamer met douche en een toilet.
Verder is er een grote polyvalente ruimte met aan de ene zijde de wasplaats, de andere zijde kan perfect ingericht worden als hobbykamer, dressing,... Via het valluik ... is de geïsoleerde zolder makkelijk bereikbaar.

De woning is instapklaar en werd altijd heel goed onderhouden. Er kan optioneel nog een garage gehuurd worden, gelegen vlakbij de woning;
Enigste bijkomende kost: een deel van de raampartijen beschikt momenteel nog over enkel glas (renovatiepremies te verkrijgen).

Interesse om deze fantastische woning te ontdekken?
Contacteer Sarah voor meer info en een bezoek (0472 613 011)
Lees meer Verberg