Instapklare ruime gezinswoning in hartje Rumbeke

Rumbeke Hoogstraat 11

Verkocht
VERKOCHT!
Deze toffe en ruime woning, op 610 m², vinden we in de Hoogstraat. Op een boogscheut van het Kerkplein, mooie Sterrebos, AZ Delta, scholen en handelzaken.
Ze onderging in 2015 een grondige vernieuwing en is volledig INSTAPKLAAR.
Informeer naar de bezoekmogelijkheden (0472 613 011 - Sarah)
Er zijn maar liefst 5 volwaardige slaapkamers én nog een in te richten zolderruimte. De diepe tuin biedt bovendien een UITWEG via het aanpalende wandelpad.
Details over de indeling:
Inkomhal met toegang tot een droge kelder, wasplaats met afzonderlijk toilet en douchecabine en woonkamer. Ze biedt eveneens directe doorgang naar de gezellige binnenkoer met achterliggende tuin (gazon)
De ruime woonkamer is verdeeld in een grote zitplaats en eethoek (met zicht op binnenkoer). Aansluitend is er de ingerichte keuken die eveneens toegang verleent tot de binnenkoer en tuin.
De badkamer, toegankelijk vanuit de keuken, bestaat uit een mooi badkamermeubel met dubbele wastafel, douchekabine en afzonderlijk toilet.
De verdieping omvat 5 ... volwaardige slaapkamers (diverse groottes) waarvan één met dressing.
Een vaste trap biedt toegang tot een ruime, nog verder in te richten, zolder. GUNSTIG EPC!
Parkeren kan vlot langs de straat of op het nabijgelegen Kerkplein. Ideale woonst voor grotere gezinnen, maar ook heel geschikt als opbrengsteigendom! (verwachte huurprijs: € 900/mnd)
Plan zelf makkelijk jouw bezoek in via www.futurimmo.be

Lees meer Verberg