Interessant en ruim renovatieproject op 2.165m²

Wervik Menensesteenweg 308

Verkocht
VERKOCHT
Deze bijzondere eigendom, gelegen in Wervik, is gelegen op totale grond van 2.165m² en biedt heel wat mogelijkheden. Vooraan een zeer grote woning (werd sinds 2016 samengevoegd tot 1 woning), mét recht van doorgang + een achterliggend perceel (1400m²!) met eventuele mogelijkheid tot renovatie/heropbouw van een loods (ca. 340 m²).

De huidige indeling voorziet een rechtstreeks toegang van de ene naar de andere woning, wat u de nodige flexibiliteit en vrijheid biedt. Met 14m gevelbreedte en 12m geveldiepte is er een mooi volume.

Linkergedeelte: gestript, in ruwbouw - 3 aparte (leef)ruimtes op gelijkvloers, kelder, ruime zolder met veel potentieel
Rechtergedeelte: in redelijk goede staat - leefruimte, keuken, toilet, berging en badkamer (wastafel, bad & douche) op gelijkvloers - toilet en 3 ruime slaapkamers op verdieping - geïsoleerde zolder

Tuin: bijgebouwen - achterliggend perceel met bouwvallige loods (25m x 13,5m) - achtertuin
Een buitenkans voor wie op zoek is naar een interessant renovatieproject mét heel wat ... grond bij.
Beschikbaar bij akte.

Deze woning komt in aanmerking voor het ontvangen van de EPC-labelpremie en overige (afhankelijk van de uitgevoerde werken).
Meer info via: https://www.vlaanderen.be/epc-labelpremie-bij-energierenovatie-fluvius
Deze woning is onderworpen aan de renovatieverplichtingen vanaf 2023. Meer info via: www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

Steeds onder voorbehoud goedkeuring stedenbouw.
Info & bezoek: frederik@futurimmo.be - 0472815116
Lees meer Verberg