4 charmante nieuwbouwwoningen vlakbij centrum Maldegem

Maldegem Kleine Katsweg 25 a
Deze 4 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met eenzelfde landelijke architectuur. De warme en natuurlijke gevelmaterialen zorgen voor een charmante uitstraling.

In iedere woning is gezorgd voor een optimale woningindeling met telkens een inpandige garage, open leefruimtes én 4 slaapkamers.
Bovendien geniet je door de grote raampartijen op ieder moment van de dag van veel lichtinval.

De interieurafwerking van deze woningen is 100% op maat. Je kiest zelf alle afwerkingsmaterialen a.d.h.v. de ruime budgetten die voorzien zijn in het lastenboek.

Het project is gelegen in de Kleine Katsweg op 1 km van het centrum van Maldegem. Van hieruit is er een vlotte verbinding naar de Aalterbaan, de E34 en de N9. Iedere woning heeft een perfect zuid georiënteerde tuin en geniet van een weids uitzicht op de achterliggende velden.

Zo maak jij van je huis ook een échte thuis!

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingkosten, 21% ... BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst.
Lees meer Verberg