Nieuwbouwappartement met 2 slpk en ruim terras

Roeselare Izegemsestraat 92 B 12

Verhuurd
Welkom in Residentie 'Sterrum', een nagelnieuw woonproject nabij centrum Rumbeke en op korte afstand van Roeselare. Hier bieden we een zeer ruim en modern appartement met mooi terras aan op de eerste verdieping (nog nooit bewoond!). Gelegen aan de achterkant van het project en dus in alle rust en privacy. Bovendien zeer energiezuinig (oa. ventilatie D & zonnepanelen) én het wordt momenteel nog geschilderd en zal voorzien zijn van gordijnen en lichtarmaturen. In het ondergrondse garagecomplex is er bovendien een private autostaanplaats én kelderberging.

Indeling: ruime inkomhal - toilet - berging/wasplaats - slaapkamer 1 (14m²!) - slaapkamer 2 (11m²) - badkamer (dubbele wastafel en inloopdouche) - zeer ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken (38m²) - heerlijk en zeer rustig terras (13,48m²) met verzicht en perfecte oriëntatie (Z-W)

Langs de inkomhal bevindt zich een zeer ruime overdekte fietsenberging. In het ondergrondse garagecomplex: een autostaanplaats: € 50/maand, alsook een praktische kelderberging. Syndic: € ... 50/maand.

Beschikbaar vanaf 15 oktober! Meer weten over dit leuke appartement?

Contacteer Frederik op 0472815116 of frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg