Te koop - Woning - Harelbeke
Harelbeke
€ 264 000
163 m²
3
Ja
Ja
Te koop - Woning - Roeselare
Roeselare
€ 235 000
3
Ja
Te koop - Villa - Staden
Staden
€ 450 000
316 m²
5
Ja
Verkocht - Excl villa - Hertsberge
Hertsberge
Verkocht
Verkocht
350 m²
4
Ja
Ja
Te koop - Appartement - Roeselare
Roeselare
€ 294 000
wissen

Welkom bij Futurimmo

Futurimmo benadert de klant op een persoonlijke manier. Wij begeleiden hen in de zoektocht naar het perfecte pand, waarbij wij luisteren naar de vragen en vervolgens oplossingen zoeken om tot de perfecte compromis te kunnen komen. Iedere klant, elke eigendom is uniek.
Met onze klanten willen wij een vertrouwensrelatie opbouwen op een lange termijn, waarbij professionaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn.
Onze ambitie is dan ook om een bevoorrechte partner te mogen blijven voor onze bestaande klanten alsook de nieuwe klanten te overtuigen van onze know-how … Service en advies komen bij ons op de eerste plaats !!!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heel vlotte opvolging en verloop bij het verhuur van mijn appartement, goede selectie huurders naar mijn vooropgestelde wensen, nauwkeurige plaatsbeschrijving, de gevraagde info is steeds correct, ook zeer voornaam vriendelijk in omgang, gedienstig, stipt. Ik zou Futurimmo zeker aanraden. 

Gewoon top voor mij!
Carine Goderis - verhuurder
I recommend Frederik! Very professional, clear, quick contact and answers to all your questions! Renting a house with his help is a real pleasure!
Klaudia Stadnik - Huurder
Heel fijne samenwerking! Als kopers konden we alle vragen stellen die we maar wilden, Sarah zorgde voor een zeer snelle communicatie en afhandeling met de verkopers! Antwoorden op al je vragen, snel en efficiënt zoals ze beschrijven in het logo! Ook naar onze kindjes toe was Sarah super om hen even te entertainen terwijl wij het huis konden bezichtigen! Een grote dankjewel! Een aanrader!!!
Ilse Geldhof - Koper

like & volg ons op onze social media

Kantoor Brugge

Torhoutse Steenweg 207 bus 00.02
8200 Sint-Andries
0470 50 50 50
brugge@futurimmo.be
 

Kantoor Roeselare

Rijselstraat 14 bus 13
8800 Roeselare
0470 051 000
roeselare@futurimmo.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK