Lichtrijk 2-slpk gelijkvloers appartement aan stadspark

Roeselare Noordhof 5 2

Verhuurd
Dit prachtig gelijkvloers BEN-appartement (81 m²) vinden we bij het Noordhof, aan de voet van het mooie groene stadspark tussen de Noordstraat en Grote Bassin.
Ze maakt deel uit van de moderne woonsite ‘Het Laere ‘met een bijzonder LAAG energieverbruik (Bijna EnergieNeutraal)
De site is aangesloten op het warmtenet, voorzien van zonnepanelen en heel goed geïsoleerd.
Dankzij de vloerverwarming genieten bewoners altijd van een aangenaam warmtecomfort.

Dit nieuwe appartement is beschikbaar vanaf september (eerder is ook mogelijk mits overleg met huidige bewoonster) en is perfect voor een alleenstaande of als koppel.
Details indeling:
inkomhal - lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken (praktisch maatwerk - spatwand wordt nog geplaatst) en aansluitend een ruim zuid gericht terras (28 m²! , mét zicht op park) - slaapkamer 1.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime badkamer met toilet - douche - wasmeubel - aansluiting wasmachine/berging, praktisch voorzien in een kast met schuifwand) en de tweede ... slaapkamer met klein terras.
Een ondergrondse garagebox is INBEGREPEN in de huurprijs.
Extra's: LED verlichting - verduisterende gordijnen - vliegenramen - geschilderd in '23 - verwarming via het WARMTENET- heel laag energieverbruik - zicht op groen - ...
Naast de maandelijkse huur, wordt een voorschot van €40/mnd aangerekend voor de gemeenschappelijke kosten van het gebouw. Totale huurprijs: € 850/mnd.
Perfect appartement voor 1 tot 2 personen! Interesse? Contacteer SarahLees meer Verberg