Modern appartement met 2 terrassen en garagebox - nieuw Moermanpark

Roeselare Louis Tantstraat 2 2.2

Verhuurd
Contact enkel per mail: frederik@futurimmo.be
Pluk de dag in dit zeer moderne en laag-energie appartement, gelegen in de rustige en kleinschalige residentie 'Carpe Diem' (slechts 6 appartementen). Met een ligging aan het water én op wandelafstand van het centrum, zitten we hier op een absolute TOPLOCATIE! Je hebt bovendien een direct zicht op het toekomstige Moermanpark (voorzien dit najaar)! De moderne architectuur wordt doorgetrokken in het appartement, waar licht en kwalitatieve afwerking voorop staan. Vrij vanaf 01/09.

HOOGWAARDIGE AFWERKING dankzij oa.: veiligheidsdeur - vloerverwarming - ALU ramen - elektrische screens en gordijnen op maat - verlichting - ventilatie type D - waterverzachter.

Indeling: inkomhal - toilet - badkamer (ligbad - douche - dubbele wastafel) - 2 slaapkamers - leefruimte via glazen deur - eetplaats met buitenzicht - terras 1 - moderne en volledig geïnstalleerde keuken (toestellen Smeg) - zeer gezellige zitplaats met toegang tot het tweede terras. Verder is er een berging/wasplaats aan de keuken. ... Dankzij de 2 inpandige terrassen is het buiten genieten van het wijde en vrije zicht, in alle rust en uit de wind.

TOPISOLATIE: buitengevels 20 cm | dak 25cm | vloerplaten 7cm | dubbele muren tussen appartementen met akoestische plaat

Bijkomende troef: garagebox in het gebouw: mét berging (op mezzanine) en staanplaats à € 85. Syndic € 75.
TOTALE HUUR: (appartement + garagebox + berging + staanplaats + syndic): € 915.

Klaar voor een modern en zeer ENERGIEZUINIG nieuwbouwappartement op een TOPLOCATIE?
Contacteer Frederik op 0472 81 51 16 of via frederik@futurimmo.be!

Lees meer Verberg