Mooi 1-slpk appartement in prachtige Residentie

Roeselare Henri Horriestraat 5 1.3

Huurprijs: € 650
Dit mooie 1-slpk gelijkvloers appartement (78m²) vinden we in een klassevolle woonresidentie gelegen in de H. Horriestraat (zijstraat Ooststraat). Uniek is de prachtig aangelegde ruime stadstuin, gemeenschappelijk te gebruiken door alle bewoners van het gebouw.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een onmiddellijk contact met de tuin. Ze is uiterst ideaal voor een alleenstaande die in alle rust in de kern van het centrum wenst te wonen.
Het appartement wordt binnenkort nog voorzien van een nieuwe (witte) verflaag.

Indeling:
inkomhal - toilet - badkamer (ligbad) - slaapkamer - berging/wasplaats - woonkamer met open ingerichte keuken (wordt deels vernieuwd) en schuifraam met toegang tot de tuin. (eveneens bereikbaar via de slaapkamer).

Er kan ook gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenberging. Een private kelderberging is eveneens inbegrepen in de huurprijs. Parkeren kan in de ondergrondse parking van De Munt, iets verderop gelegen in de straat.
Naast de huurprijs wordt maandelijks een ... voorschot van 70 euro aangerekend voor de gemeenschappelijke kosten van het gebouw. CV op aardgas - laag EPC: 184 kWh/m². Uniek appartement in prachtige residentie!

Contacteer Sarah voor meer info of een bezoek ter plaatse.
Lees meer Verberg