Kantoorruimte van ca. 100m ² in vernieuwd pand nabij centrum

Izegem Mariastraat 2

Verhuurd
Deze ca. 100 m² grote kantoor- of praktijkruimte maakt deel uit van een volledig gerenoveerd en modern pand op 1,5 km van centrum Izegem. Het pand is geschikt als kantoor (vb. service verlenende diensten) of evengoed als praktijkruimte of instituut. Bovendien gelegen in een buurt met heel wat parkeerruimte. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een modern, ruim en betaalbaar pand op een rustige doch centrale locatie!

Indeling: ontvangstruimte/opslagruimte/kantoorruimte vooraan (ca. 21m²) - sanitair blok met wastafel en 2 toiletten - open kantoor-/praktijkruimte van ca. 71 m². Deze ruimte werd net zoals de rest volledig geschilderd, in tegelvloer, voorzien van verwarming, akoestisch plafond met lichtkoepels en inbouwarmaturen. Hoogte ca. 2,5m.

Naast deze privé-ruimtes, is er ook de mogelijkheid om (inbegrepen in deze huurprijs) gebruik te maken van een gemeenschappelijke (aanpalende) vergaderruimte van ca. 70m² (in onderling overleg).

Aanbrengen publiciteit te bespreken | verbruik energie via overeen te komen forfait | ... alarminstallatie | aandeel in onroerende voorheffing ten laste van huurder

Onmiddellijk beschikbaar. Gratis internet!

Vrijblijvende interesse? Contacteer Frederik op frederik@futurimmo.be of via 0472 815 116.

(garage op foto niet inbegrepen)
Lees meer Verberg