Moderne stadswoning met ruime tuin en garage

Roeselare Kattenstraat 83

Verhuurd
Deze instapklare woning is gelegen pal in het centrum, en bovendien met directe toegang tot het Stadspark. De moderne afwerking met industriële look, de ruime tuin, perfecte ligging en het energiezuinige karakter: deze woning heeft enorm veel troeven! Er is bovendien een afzonderlijke garagebox inbegrepen in deze huurprijs, gelegen op wandelafstand van de woning. Hoogstaande afwerking met overal kwalitatief maatwerk, parket, moderne armaturen, gordijnen, etc.

Indeling gelijkvloers: inkomhal - toilet - industriële keuken (volledig ingericht, incl. vaatwas) met wasplaats - praktische kelder - ruime leefruimte met lichtrijke eetplaats en gezellige zitplaats met zicht op de tuin.

Eerste verdieping: slaapkamer & badkamer (ligbad/douche).

Zolderverdieping: slaapkamers 2 en 3 (mét airco) - mezzanine (polyvalent gebruik mogelijk: extra slaapkamer, bergruimte, etc.)

Ruime en diepe tuin met terras en achteraan stockageruimte. Praktische toegang via het achterpoortje, waardoor er ook rechtstreeks toegang is tot het Stadspark! ... (achteraan de tuin wordt nog een extra afsluiting voorzien)

Zeer energiezuinig: EPC 231 kWh/m² - UC1020150

Onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer Frederik op 0472 815 116 of via frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg