Heel energiezuinige 2-slpk woning in groene omgeving Rumbeke

Roeselare Braamstraat 1 G

Verhuurd
Contacteer Sarah 0472 613 011 - sarah@futurimmo.be
Deze unieke woonst maakt deel uit van een modern klein woonerf gelegen aan de Braamstraat, vlakbij het STERREBOS. Een strak gebouw, mooie architectuur, hoogstaande afwerking en een mooie groene omgeving.
De woning bevindt zich op het einde van het woonerf en is heel rustig gelegen.
Ze is uiterst energiezuinig (A-label - 66kWh/m²), voorzien van vloerverwarming én bevindt zich in een heel goed onderhouden staat.
Ze is beschikbaar vanaf april en ideaal voor een koppel, alleenstaande of een gezin met max. 3 personen.
Indeling:
inkomhal - gastentoilet - slaapkamer 1 met inbouwdouche - lichtrijke woonkamer bestaande uit een sfeervolle zithoek en een hele lichtrijke eetplaats met toegang tot een ruim zongericht terras (ZO, incl. berging). De keuken bevindt zich vlakbij de eetplaats, voorzien van de nodige keukentoestellen en heel praktisch ingericht met een aanpalende berging/wasplaats.
De trap brengt ons naar de verdieping bestaande uit een leuke overloop (perfecte werkplek) met ... inbouwkasten. Verder is er een leuke dressing met toegang tot de tweede ruime slaapkamer met onmiddellijke toegang tot de ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel.
De woning beschikt over een ruime garage met automatische poort, er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenberging.
In de maandelijkse huurprijs is het groenonderhoud van het woonerf alsook de wettelijke onderhoudsverplichtingen inbegrepen, zoals chauffageketel en ventilatiesysteem). Verlichtingsarmaturen en gordijnen reeds aanwezig!
Rustig, energievriendelijk mooi wonen in Rumbeke.
Eerste bezoekmoment op zaterdag 24 februari, contacteer Sarah 0472 613 011


Lees meer Verberg