Ruime half open woning in centrum Rumbeke

Rumbeke Braamstraat 7

Verhuurd
!Er is op heden reeds enorm grote interesse voor deze woonst. We kunnen hierdoor niet garanderen dat een bezoek effectief nog kan ingepland worden, laat gerust uw contact gegevens na per mail zodat wij u kunnen contacteren indien een bezoek nog kan doorgaan.
Deze mooie half open woning is rustig gelegen in het centrum van Rumbeke en vlakbij het Sterrebos.
Ze is beschikbaar vanaf begin augustus en is perfect geschikt voor een koppel of klein gezin.

De indeling is als volgt:
ruime inkomhal met gastentoilet en opbergkast, aangename leefruimte met gezellige houtkachel, open ingerichte keuken met veel praktische opbergkasten. Vanuit de keuken en leefruimte zijn er twee schuiframen die toegang bieden tot de zon gerichte tuin met terras.
Aansluitend aan de keuken is er een handige bijkeuken/wasplaats met eveneens toegang tot de tuin. Volgend op de bijkeuken is er de ruime garage met automatische poort. Vanuit deze ruimte is er een vaste trap tot een vide waar makkelijk een bureau of hobbyruimte kan ingericht worden.

De verdieping ... is bereikbaar vanuit de inkomhal en bestaat uit een nachthal, badkamer met toilet, wastafel en douche. Verder zijn er twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Aanpalend aan deze slaapkamer, is er een tweede kamer, onder meer voorzien van een ligbad.

CV op aardgas, laag EPC, rolluiken, lichtrijk, inbouwspots, uitgebreide keuken met bijkeuken, aangename en onderhoudsvriendelijke tuin, dubbele parking aan de deur,...


Lees meer Verberg