Tuinappartement

Brugge Torhoutse Steenweg 386 a 0.1

Verkocht
Welkom in residentie 'Tilleghemhof', een kleinschalig nieuwbouwproject te Sint-Michiels. Vlotte verbindingen naar de Brugse binnenstad, station, expresweg, winkels,... en toch vlakbij één van de grootste groene longen van Brugge - 'Tillegembos' - met ontelbare wandel- en fietsroutes.

Het doordacht ontwerp, levert een aangenaam en functioneel gebouw op. Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit project. Het gebouw wordt opgetrokken uit hoogwaardige materialen,… wat de basis voor elk appartement zeer hoog legt.
De gebruikte technieken en de doorgedreven isolatie en ventilatie, resulteert tevens in energiezuinige appartementen.

De entiteiten omvatten : inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, nachthal, twee of drie ruime slaapkamers, één of twee badkamers met inloopdouche en dubbele wastafel.
Genieten van de zon kan zowel in de tuin (gelijkvloers), terras voor- of achteraan.
In de kelderverdieping - toegankelijk ... via de lift en inrit - hebben we de individuele autostaanplaatsen en bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom : een TOPPROJECT !!!

Wenst u een afspraak op kantoor voor meer info, neem vrijblijvend contact op : brugge@futurimmo.be of 0470 50 50 50.

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! Je geniet een tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouwappartement mits je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op.
Lees meer Verberg