Gerenoveerd en energiezuinig appartement op toplocatie

Oostende Stockholmstraat 41 C0

Verkocht
VERKOCHT
Dit volledig gerenoveerd 2-slpk appartement mét terras, is gelegen op een fenomenale locatie. In een eenrichtingsstraat tussen enerzijds de Jachthaven en anderzijds het mooie Leopoldpark, en dat op ca. 750m van het strand! Er is enorm veel parkeergelegenheid (deels ook gratis) in de straat.

Het appartementsgebouw onderging zonet (2022-2023) een grondige renovatie; de gevel werd gerenoveerd, het dak vernieuwd én de appartementen werden aangesloten op het warmtenet! Hierdoor is de stap naar de toekomst gezet.

Het appartement zelf (Energielabel B) werd ook in de laatste jaren gerenoveerd (vanaf 2020) en is helemaal instapklaar. Een 100% zorgeloze aankoop (vaste bewoning/tweede verblijf/opbrengsteigendom).
INDELING: ruime inkomhal met technische berging - gezellige leefruimte met moderne open keuken (veel kastruimte, alle toestellen Siemens) - badkamer (toilet, wastafel, inloopdouche) - 2 zeer ruime slaapkamers met airco - terras achteraan

EXTRA: conforme elektriciteit - airco - mogelijkheid fietsenberging - ... warmtenet - stevige raamprofielen - vliegenramen

Info & contact: frederik@futurimmo.be - 0472815116
Lees meer Verberg