Woonproject Brouwery gebouw B

Roeselare Rumbeeksesteenweg 392 B 0.2

Verkocht
FASE: bouwwerken gestart! 6% BTW mogelijk (informeer naar de voorwaarden)
link folder: https://issuu.com/verstraete.team/docs/brouwery_brochure_juni_21_pagina_s

Een modern woonproject dat wordt opgetrokken op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Informeer naar het tijdelijke BTW gunst tarief!

Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden.
Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden.

Bouwteam Verstraete voorziet de appartementen van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen.

De afwerking is aanpasbaar volgens eigen wensen en behoeften van de koper. Ook op energetisch vlak voldoet dit project aan de geldende wetgeving.

Voor elk wat wils. We voorzien er 1- tot 3-slpk appartementen waaronder ... ook een unieke penthouse en 2 ruime duplexen. Iedere unit beschikt over een eigen lift. Liefhebber van een privé tuintje? Ook hier komen we aan jouw wensen tegemoet.
Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking die ruimte voorziet voor afgesloten garageboxen, parkeerplaatsen en praktische bergingen.

Bovendien ligt het project op een heel vlotte (wandel)afstand van winkels, diensten, openbaar vervoer en het Sterrebos.
Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.
Interesse in deze moderne woonsite?

Contacteer ons kantoor en maak gerust een vrijblijvende afspraak om deze appartementen met haar vele troeven te ontdekken.
www.futurimmo.be - frederik@futurimmo.be - 0472 815 116
Lees meer Verberg