Prachtig afgewerkt appartement in De Brouwery - KOOP AAN 6% BTW!

Roeselare Rumbeeksesteenweg 392

Vraagprijs: € 212 506
FASE: laatste appartement in dit gebouw - volledig afgewerkt. Nog 1 duplex in gebouw B. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Welkom in De Brouwery, een modern woonproject op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Laatste kans om hier aan 6% BTW te kopen!

Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden. Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden.

De appartementen zijn voorzien van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen. Incl. vloerverwarming! Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.'

Dit leuke hoekappartement A1.2 is gelegen op de eerste verdieping (gebouw A) en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 75,02m². Het ... appartement bestaat uit een ruime inkomhal met onmiddellijke toegang tot de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en annex berging. Verder de nachthal, een apart toilet en zeer ruime slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het appartement geniet daarbovenop over een zuidoost georiënteerd hoekterras van 11,80 m².

Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking waar zich de bijhorende garagebox en berging bevindt. Mét fietsenberging!

www.futurimmo.be - frederik@futurimmo.be - 0472 815 116
Lees meer Verberg