Ruim 2-slpk appartement met dubbel terras – 6% BTW mogelijk!

Roeselare Izegemsestraat 90

Vraagprijs: € 287 400
Welkom in Residentie Sterrum! Een betaalbaar en duurzaam woonproject in een moderne architectuur en omgeven door een prachtige gemeenschappelijke tuin. Gelegen op een boogscheut van centrum Rumbeke, 2km van Roeselare en vlakbij het Sterrebos en AZ Delta. GENIET NU VAN HET TIJDELIJKE BTW GUNSTTARIEF (6% BTW ipv 21% BTW, onder voorwaarden)

Comfort, licht, gezelligheid en duurzaamheid (oa. zonnepanelen, ventilatiesysteem D en alu ramen) staan voorop in dit project. Dit ruim 2-slpk appartement is gelegen achteraan het project, in alle rust, op de tweede verdieping en met een dubbel zongericht terras als enorme troef! De keuken (inbegrepen in de prijs) is hier nog vrij te kiezen door de koper!

Er is een ondergronds garagecomplex met parkings en bergingen. Bovengronds is er een overdekte fietsenstalling en bezoekersparking.

Dankzij het BTW gunsttarief kunt u hier onder voorwaarden genieten van 6% BTW i.p.v. 21% BTW! Dankzij de duurzaamheid van dit project zal u bovendien kunnen genieten van een laag energieverbruik ... (ZONNEPANELEN!).

Vermelde prijzen excl. BTW en registratierechten.
Benieuwd naar meer? We maken je graag vrijblijvend wegwijs in dit prachtige project.
Info: 0472815116 of frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg