Fantastisch penthouse met 3slpks en 2 bdks – 6% BTW mogelijk!

Roeselare Izegemsestraat 90

Vraagprijs: € 372 400
Welkom in Residentie Sterrum! Een betaalbaar en duurzaam woonproject in een moderne architectuur en omgeven door een prachtige gemeenschappelijke tuin. Gelegen op een boogscheut van centrum Rumbeke, 2km van Roeselare en vlakbij het Sterrebos en AZ Delta. GENIET NU VAN HET TIJDELIJKE BTW GUNSTTARIEF (6% BTW ipv 21% BTW, onder voorwaarden)

Comfort, licht, gezelligheid en duurzaamheid (oa. zonnepanelen, ventilatiesysteem D en alu ramen) staan voorop in dit project. Dit fantastische penthouse is een 3-slpk appartement gelegen op de derde verdieping van het project, en toegankelijk met een privé lift die uitkomt in het appartement. Hier geniet je in ene oase van rust en ruimte, met een fenomenaal zicht over Rumbeke. De keuken (inbegrepen in de prijs) is hier nog vrij te kiezen door de koper!

Inkomhal - privé lift - toilet - prachtige leefruimte - open keuken - keukenberging en wasplaats - ruim en zongericht terras (27m²) waarvan een groot deel overdekt - slpk 1 met eigen badkamer - douchekamer - slpk 2 - slpk 3. Het appartement is ... omringd door een duurzaam groendak.

Er is een ondergronds garagecomplex met parkings en bergingen. Bovengronds is er een overdekte fietsenstalling en bezoekersparking.

Vermelde prijzen excl. BTW en registratierechten.
Benieuwd naar meer? We maken je graag vrijblijvend wegwijs in dit prachtige project.
Info: 0472815116 of frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg