Ruim, gerenoveerd appartement met prachtig uitzicht

Roeselare Noordlaan 21 51

Verkocht
(INSTELPRIJS - ZIE ONDER*) GEEN RENOVATIEPLICHT!

Ruim en betaalbaar wonen met een 'view'? Dit 2-slaapkamer appartement is volledig instapklaar, en biedt dankzij de hoekligging op de vijfde verdieping heel wat privacy en vooral een prachtig uitzicht op Roeselare. Dit oa. vanop de 2 overdekte terrassen. Hier kom je tot rust! Deze prijs is inclusief een parkeerplaats, gelegen vlak aan het gebouw. Net volledig geschilderd. Overdekte fietsenstalling in het gebouw. Het dak van de residentie werd zonet volledig vernieuwd en zeer sterk geïsoleerd!

INDELING: inkomhal - badkamer met toilet en wasplaats - 2 ruime slaapkamers (nieuwe HR-ramen!) - berging - zeer grote en lichtrijke leefruimte met prachtig zicht - toegang tot groot terras - praktische keuken met eetplaats en toegang tot klein terras - keukenberging

ENERGIE: conforme elektriciteit - dak zonet vernieuwd en sterk geïsoleerd!
EXTRA: de residentie heeft een grote opbrengst dankzij de aanwezige antennes op het dak (Orange)

*Deze eigendom valt onder het verkoopsysteem ... ‘instelprijs’. De vermelde instelprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. Elk prijsvoorstel wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.

Interesse? Info & contact: frederik@futurimmo.be | 0472815116
Lees meer Verberg