Nieuwbouwappartement

Sint-Andries Torhoutse Steenweg 257

Vraagprijs: € 336 000
Welkom in residentie 'De Kleine Klokke', een kleinschalig nieuwbouwproject te Sint-Andries. Vlotte verbindingen naar de Brugse binnenstad, station, expresweg, winkels,... en toch vlakbij één van de grootste groene longen van Brugge - 'Tillegembos' - met ontelbare wandel- en fietsroutes.

Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit appartement. De gebruikte technieken en de doorgedreven isolatie en ventilatie, resulteert tevens in een energiezuinig appartement.

Woonindeling : lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, hal met vestiaire en toilet, twee ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche lavabomeubel, zongericht terras.

Op het gelijkvloers achteraan het gebouw, is er de mogelijkheid tot bijkopen van een parkeerplaats of garage. Gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig.

Dit appartement komt in aanmerking voor de 6% btw regeling, mits je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op.

Wenst u een ... afspraak op kantoor voor meer info, neem vrijblijvend contact op : brugge@futurimmo.be of 0470 50 50 50. Lees meer Verberg