Lichtrijk duplex appartement aan Kerkplein Rumbeke

Roeselare Sint-Petrus en Paulusstraat 7 3

Verkocht
Dit lichtrijk duplex appartement (150 m²) heeft een mooie centrale ligging aan het Kerkplein, hartje Rumbeke en maakt deel uit van de kleine woonresidentie 'Ida' (dd. '98).
Het eerste niveau bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, hele ruime woonkamer (parket) met veel raampartijen en een leuke zonneterras met zicht op de oude Wilg, Sint-Petrus en Pauluskerk en plein.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een polyvalente ruimte die als bureau, hobby- of slaapkamer kan ingericht worden. Verder is er vanuit de woonkamer ook toegang tot een ingerichte keuken met aanpalende berging/wasplaats, gezellige ontbijthoek en klein terras (ochtendzon).
Het tweede niveau bereik je via een draaitrap (woonkamer) en omvat enerzijds een grote slaapkamer met dressing en inbouwkast, anderzijds een grote badkamer (douche, twee wastafels, toilet) en een extra balkon. Het appartement vraagt hier en daar wat licht opknapwerk maar heeft daarnaast heel wat troeven.
Parkeren kan makkelijk op het Kerkplein (gratis), een supermarkt, bakker, slager,... alles ... binnen handbereik van het appartement, heel mooi en comfortabel wonen in Rumbeke!
Lees meer Verberg