Prachtig afgewerkte duplex in De Brouwery - KOOP AAN 6% BTW!

Roeselare Rumbeeksesteenweg 392

Vraagprijs: € 329 280
FASE: laatste appartement in dit gebouw - volledig afgewerkt. Nog 1 1-slpk appartement in gebouw A. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Welkom in De Brouwery, een modern woonproject op de voormalige grond van Brouwery Peene, langs de Rumbeeksesteenweg en vlakbij Rumbeke centrum. Laatste kans om hier aan 6% BTW te kopen!

Dit mooie project omvat 17 mooie en lichtrijke appartementen en 1 handelspand, verdeeld in 3 afzonderlijke wooneenheden. Een mooie binnentuin verbindt de 3 blokken met elkaar en voorziet bewoners en hun bezoekers van een aangename en rustgevende buitenplek. Een historische koperen brouwketel biedt er een knipoog naar het verleden.

De appartementen zijn voorzien van een kwalitatief wooncomfort, een goed doordachte indeling en mooie terrassen. Incl. vloerverwarming! Bijkomend pluspunt is dat je, indien gewenst, gebruik kunt maken van een gloednieuw hulpsysteem Hello Help.'

Dit geweldige duplex-appartement biedt klasse, ruimte en licht! Gelegen op de tweede verdieping van gebouw B, met een bewoonbare ... oppervlakte van 151,49m²! Op het eerste niveau: inkomhal, toilet, 1 slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, technische berging. De leefruimte is gedeeltelijk open tot in de nok en geniet van een moderne keuken en zongericht terras van 9,15m². Op de bovenste verdieping: nachthal, polyvalente ruimte met open vide (bureau/hobby), 2 slaapkamers én een douchekamer.

Parkeren kan in de ruime ondergrondse parking waar zich de bijhorende garagebox en berging bevindt. Mét fietsenberging!

www.futurimmo.be - frederik@futurimmo.be - 0472 815 116
Lees meer Verberg