Unieke vierkantshoeve met binnenzwembad

Eggewaartskapelle Knollestraat 11

Vraagprijs: € 1 450 000
Gelegen in het landelijk polderdorpje Eggewaartskapelle (Veurne), biedt deze eigendom op een perceel van 9.860 m², prachtige luxueuze leefruimtes, verschillende zonneterrassen en een opvallend mooie lichtinval in het hele huis.

In 2014 werd de hoofdwoning gerenoveerd tot een hedendaags wooncomfort met oog voor detail en kwalitatieve materialen. Het doordacht ontwerp waarbij de zithoek, eethoek en keuken elkaar verbinden, creëert een gevoel van flow en continuïteit. Van de gezellige woonkamer met houthaard, tot de prachtige keuken met zijn high-end apparatuur, elke centimeter van dit huis wordt optimaal benut. Het gelijkvloers beschikt voorts over een grote slaapkamer met aanliggende badkamer en dressing. Tevens is er ook een bureau, een handige wasplaats, dubbele garage, grote geïnstalleerde bijkeuken, prachtige aanpalende schuur met binnenzwembad, open haard, bar, toilet, douche en technische berging. Op het verdiep hebben we nog vier ruime slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping voor extra berging, is te bereiken met een ... vaste trap.

Mogelijkheid tot bijkopen bouwland.

Kortom een uniek eigendom op een toplocatie, voor wie op zoek is naar ruimte en rust, met magnifieke vergezichten over het polderlandschap...
Lees meer Verberg