Garage verkocht in Roeselare

Roeselare Gitsestraat 10

Verkocht
In tijden waar telewerk dé norm is geworden, biedt deze ruime gezinswoning de perfecte mogelijkheid wonen en werken vlot te combineren.
Centraal gelegen in hartje Rumbeke, op wandelafstand van scholen en crèche, vlakbij AZ Delta en op +- 5 min van het stadscentrum van Roeselare.
Langs de straatzijde beschikt deze woonst over twee praktische werkruimtes (30 m² en 9 m²), beide toegankelijk via een gemeenschappelijke entrée, waar zich eveneens een gastentoilet bevindt.
Een glazen deur brengt je naar een lichtovergoten hal met doorgang naar een ruime woonkamer (open haard) en een keuken met eetplaats. Vanuit deze voornaamste leefruimtes kijk je op de gezellige stadstuin. Palend aan de keuken is er de wasplaats/technische berging.
De nachthal verbindt onder meer twee identieke (kinder)kamers van 15 m², beide voorzien van een even grote zolderruimte waarvan 1 verder ingericht.
De masterbedroom (22,5 m²) beschikt over een handige dressing en geeft onmiddellijke toegang tot de (licht op te frissen) badkamer met ligbad, douche en dubbele ... wastafel. Er is ook een tweede toilet.

Op het einde van de tuin is er een grote tuin/fietsenberging, enkele garage en carport mét UITWEG langs Hoveniersstraat.

Kom langs en ontdek wat deze verrassend ruime woning (+- 190 m² bew. opp - 490m² grondopp.) jou kan bieden!

Vloerverwarming (aardgas) - zonneluifel/screens - dubbele beglazing - regenwater - ideale praktijkruimte - vlot parkeren - interessante ligging - ...
Lees meer Verberg