Projectgrond met vergunning

Zedelgem Torhoutsesteenweg 233

Verkocht
Uitstekende projectgrond te koop te Zedelgem. Deze grond beschikt reeds over alle nodige vergunningen, waardoor u direct van start kunt gaan met uw bouwplannen, zonder vertraging.

Het project bestaat uit 16 ruime, lichtrijke nieuwbouwappartementen en 25 ondergrondse autostaanplaatsen en privatieve bergingen.

Daarnaast is de locatie van deze grond bijzonder gunstig.
Het project bevindt zich op de Leeuw te Zedelgem, waar de voornaamste winkels op wandel– of fietsafstand te vinden zijn. Dankzij de ruime gemeenschappelijke tuin, privatieve tuinen of ruime terrassen genieten de toekomstige bewoners van de rust en natuur, alsook van een bruisende leefomgeving met alle voorzieningen vlakbij. Tevens situeren de appartementen zich vlakbij de op – en afrit van de E40 en E403. Een wandeling aan zee of het historisch stadscentrum van Brugge is dus nooit veraf!

Kortom, deze projectgrond met vergunning is een fantastische investeringskans voor ambitieuze ontwikkelaars. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en/of ... een bezichtiging van de grond. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het realiseren van dit project.

Meer info : 0470 50 50 50 of info@futurimmo.be.
Lees meer Verberg