Karaktervolle herenwoning in centrum

Roeselare Stationsdreef 94

Verkocht
Een verkoop binnen de 14 dagen! Een ziel...authentiek...een woning met karakter en zo veel meer...
Een unieke eigendom, gebouwd in 1926 en verbouwd tussen 2012 en 2018, waar oud en nieuw perfect matchen.
Authenticiteit hand in hand met een moderne hedendaagse woonstijl.

Deze mooie burgerwoning vinden we in het stadscentrum, ze maakt deel uit van twee gelijke woningen met opvallende voorgevel. Ook de trapgevels aan de achterzijde maken indruk.
De sfeervolle stadstuin (+- 200m²) werd in '18 aangelegd en levert de bewoners gans het jaar door het genot van o.m. kleurrijke bloei, eigen kweek (serre) en zonnige ontspanning op de terrassen. Ook de passende verlichting in de tuin en op de gevels levert s 'avonds een mooi schouwspel.

Details indeling:
GELIJKVLOERS:
inkomhal - uiterst sfeervolle woonkamer met authentieke elementen (o.a. gegoten marmervloer) - traphal - moderne, goed uitgeruste leefkeuken met vloerverwarming en zicht op mooie stadstuin - berging/wasplaats - gastentoilet.
NIVEAU 1:
nachthal met ingebouwde kast - slaapkamer ... 1 (wordt nog voorzien van parket) - slaapkamer 2 - ruime badkamer bestaande uit douche, ligbad, wastafel in meubel, toilet en dressing met linnenkast, alle ruimtes afgewerkt met volwaardige parketvloeren.
NIVEAU 2:
nachthal met 2 grote slaapkamers
KELDER & ZOLDERS:
droge kelder (15m²) en 3 volwaardige (geïsoleerde) zolderruimtes, waarvan 1 ingericht als speelzolder met groot raam dat uitgeeft op de tuin, 1 ingericht als intieme yogastudio en de derde als praktische opbergruimte.
GARAGE:
ruime garagebox (22m²) gelegen op 30 meter van de woonst, bijkomstig aan te kopen en dus NIET inbegrepen in de vermelde vraagprijs.

Leuke extra's: regenwater (11.000L), verwarming op aardgas (deels vloerverwarming, grotendeels CV met radiatoren), hoogwaardige parketvloeren, alarmsysteem, stopcontacten om auto op te laden, ...
(enkel de inkomhal en traphallen dienen nog verder afgewerkt te worden)
Een WOONTOPPER in Roeselare! Info en bezoekreservatie via Sarah (sarah@futurimmo.be - 0472 613 011)


Lees meer Verberg