Residentie Helix - betaalbaar wonen i/h centrum - casco handelspand

Ingelmunster Bruggestraat 24

Vraagprijs: € 155 000
In het hart van de gemeente en op wandelafstand van de markt, vindt u het moderne en zeer betaalbare nieuwbouwproject 'Residentie Helix'. Hier komen gezellige & duurzame appartementen met oog voor groen én voldoende parkeergelegenheid. Betaalbaar wonen zonder zorgen. Status: afbraak vorig gebouw afgerond. Informeer naar de startvoorwaarden!

Dit casco handelspand heeft een oppervlakte van 80,48m², wordt casco afgewerkt en biedt mogelijke indeling: inkom/bureau - open handelsruimte/kantoor vooraan - toilet - technische berging - keuken/extra bureau achteraan. Achteraan de residentie bevinden zich de parkeerplaatsen en garageboxen met bergingen.

De residentie bestaat uit 11 hoogwaardig afgewerkte appartementen en 1 handelsruimte (casco), met een moderne architectuur naar ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Berkein. Er is veel aandacht besteed aan het energetische en duurzame aspect dankzij de vloerverwarming, zonnepanelen, totaalisolatie, ALU ramen etc. Dit om uw verbruik te beperken en uw comfort zo hoog mogelijk te ... houden. Bovendien kan u in beginfase zelf bepaalde keuzes in afwerking maken!

Informeer nu naar de startvoorwaarden!
Vrijblijvende info & contact: frederik@futurimmo.be | 0472815116
Lees meer Verberg