Nieuwbouwwoning met carport

Handzame Schoolwegel 1 W1

Verkocht
Stijlvolle, moderne & energievriendelijke nieuwbouwwoning met carport, gelegen in een rustige kindvriendelijke straat in het centrum van Handzame.

De woning is van het type BEN-woning (EPC-label A), uitgerust met vloerverwarming, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het platte dak.
Ze is afgewerkt met duurzame, energievriendelijke en kwalitatieve materialen. Volledig afgewerkt met uitzondering van de keuken die volledig door uzelf kan gekozen worden. De leidingen zijn zowel voorzien voor een eiland als voor een traditionele keukenopstelling.

De lichtrijke inkomhal geeft toegang tot de trap, het gastentoilet, een technische ruimte, een polyvalente ruimte dat kan dienst doen als slaapkamer/werk- hobbyruimte/..., de eet- en leefruimte met zicht op de tuin via grote raampartijen. De ruime leefruimte biedt plaats voor een grote eetplaats met aansluitend de open keuken en zithoek. Nabij de keuken beschikt men nog over een extra berging.
Op de eerste verdieping vinden we de nachthal en het toilet, 3 slaapkamers, een ... badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabomeubel en nog een berging.

De tuin is aangelegd met een groot terras en voorzien van een omheining, regenput is ook aanwezig.

Kortom : absolute TOPWONING.

LAAT U VERRASSEN - VOOR DE SNELLE BESLISSERS !!
Lees meer Verberg