Nieuwbouwwoning met carport

Ingelmunster Lammekensknokstraat 60 a

Verkocht
Karaktervolle, stijlvolle, moderne woning met veel lichtinval gelegen in een rustige, landelijke straat, nabij de Ringlaan N50 en op wandelafstand van het centrum van Ingelmunster.

De woning is uitgerust met vloerverwarming, staat op een ruim stuk grond (585 m²) en beschikt over een carport (18 m²).
De woning is afgewerkt met duurzame, energievriendelijke en kwalitatieve materialen. De woning is volledig afgewerkt met uitzondering van de keuken die volledig door uzelf kan gekozen worden. De leidingen zijn zowel voorzien voor een eiland als voor een traditionele keukenopstelling.

De inkomhal geeft toegang tot de trap, het toilet, een technische ruimte en de eet- en leefruimte met zicht op de tuin via grote raampartijen. De ruime leefruimte biedt plaats voor een grote eetplaats met aansluitend de open keuken en zithoek. Naast de keuken beschikt men nog over een extra bergplaats. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal met aansluitend 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Op de 2de ... verdieping zijn nogmaals 2 slaapkamers voorzien en een technische ruimte/dressing/berging. Op de zolderverdieping is nog voldoende plaats voor een extra hobbyruimte of slaapkamer.

De woning is uitgerust met 12 zonnepanelen van 320WP inbegrepen in de prijs.

LAAT U VERRASSEN - VOOR DE SNELLE BESLISSERS !! E-peil E20 (zeer energiezuinig!)
Lees meer Verberg