Te renoveren woning in leuke buurt Bosmolens

Izegem Negenhoekstraat 64

Vraagprijs: € 175 000
Renovatiebudget van +- 33.000 euro nodig om te voldoen aan de renovatieplicht én label C te behalen, met een budget van +- 45.000 nodig euro bekom je label A!
Vraag de erkende Setle renovatierapporten aan via de makelaar.
Vermelde vraagprijs is bespreekbaar met verkoper.

Deze stevige rijwoning (gebouwd in 1958) bevindt zich in een leuke woonbuurt aan de Bosmolens, een gezellig en levendig deel van Izegem met onder meer een handige buurtwinkel op wandelafstand, kleuter- en lagere school, alsook verschillende speciaalzaken (bakker, slager, groenten/fruit, traiteur, restaurant,...) binnen een straal van 750m.
Daarnaast ook vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de Rijksweg (N36) alsook de op- en afrit E403 (Roeselare-Rumbeke).
De woning werd gebouw in '58 en vraagt een grondige renovatie, maar biedt potentieel en heeft structureel een interessante indeling:
ruime inkomhal - toilet - trap - woonkamer (gaskachel) - keuken - droge kelder - veranda - wasplaats/berging - nachthal - 3 volwaardige slaapkamers - badkamer - ruime ... zolder met uitbreidingsmogelijkheden (bereikbaar via valluik in nachthal) - leuke zongerichte tuin.
Het perceel is 224 m² groot, de woning heeft een bewoonbare opp. van 122 m².
Deze woning is onderhevig aan de renovatieplicht.
(label F - 672 kWh/m²).

Extra: dak gedeeltelijk vernieuwd in '97 + regenwater.
Een geschikte woning voor wie zin heeft in een renovatieproject met mogelijkheid alles naar eigen smaak en budget in te richten.
Lees meer Verberg