Charmante nieuwbouwwoning vlakbij centrum Maldegem

Maldegem Kleine Katsweg 25 a lot 3

Verkocht
4 energiezuinige woningen in opbouw vlakbij centrum Maldegem.
Deze 4 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met eenzelfde landelijke architectuur. De warme en natuurlijke gevelmaterialen zorgen voor een charmante uitstraling. In iedere woning is gezorgd voor een optimale woningindeling met telkens een inpandige garage, open leefruimtes én 4 slaapkamers. Bovendien geniet je door de grote raampartijen op ieder moment van de dag van veel lichtinval.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? Alles is mogelijk en bespreekbaar. In dit project bieden we 1 woning (LOT3) te koop aan met een wind- en waterdichte afwerking. Op die manier kan je zelf de afwerking uitvoeren en eventueel kosten uitsparen. Liever de afwerking toch door ons laten uitvoeren? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De interieurafwerking van de loten 2 & 4 is 100% op maat. Je kiest zelf alle afwerkingsmaterialen a.d.h.v. de ruime budgetten die voorzien zijn in het lastenboek. Lot 1 zal instapklaar afgewerkt worden, hier ... werden de keuzes door onze interieurarchitect gemaakt. Standaard zijn energiezuinige technieken sowieso inbegrepen. Er is geluidswerende beglazing, een warmtepomp én vloerverwarming op beide verdiepingen voorzien.

Het project is gelegen in de Kleine Katsweg op 1 km van het centrum van Maldegem. Van hieruit is er een vlotte verbinding naar de Aalterbaan, de E34 en de N9. Iedere woning heeft een perfect zuid georiënteerde tuin en geniet van een weids uitzicht op de achterliggende velden.

Zo maak jij van je huis ook een échte thuis!

* inst. afgewerkt = grond + instapklaar afgewerkte wooneenheid.
* wwd afgewerkt = grond + wind-en waterdicht afgewerkte wooneenheid.
* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingkosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst.
Lees meer Verberg