Verrassend ruime woning met bijgebouw en tuin

Roeselare Ardooisesteenweg 405

Vraagprijs: € 195 000
Verrassend ruime woning met praktisch bijgebouw te Roeselare, vlakbij de Tassche.

We vinden deze centraal gelegen woning met charmante voorgevel op enkele minuten van het stadscentrum Roeselare én de autosnelwegen.

De woning werd vanaf 2004 vernieuwd en is dankzij energetische maatregelen nu voorzien van zonnepanelen, isolatie, akoestische HR beglazing wat resulteerde in een gunstige EPC-waarde (188 kWh/m²) mét energiezuinig verbruik.

Het gelijkvloers bestaat uit een kleine inkomhal, lichtrijke woonkamer, een afzonderlijke keuken met eethoek en aansluitend een douchekamer en toilet. De eerste verdieping, toegankelijk via een trap vanuit de woonkamer, omvat twee volwaardige slaapkamers.
De tweede verdieping, eveneens via vaste houten trap bereikbaar, bestaat uit een (nog te vernieuwen) badkamer en derde (slaap)kamer. Vanuit deze ruimte is er via een uitschuifbare trap toegang tot een praktische opbergzolder (met grote velux).
Aansluitend aan de keuken is er een gezellige binnenkoer waar het zomers heerlijk vertoeven ... is.

Het polyvalent bijgebouw (+- 30 m²) met mezzanine kan als professionele of hobbyruimte ingericht worden en is voorzien van een wasplaats en droge kelder. Het tweede tuingedeelte is gelegen langs de achterzijde van het bijgebouw en bestaat uit een west gericht terras (twinson latten) en een gazon. Parkeren kan makkelijk langs de hoofdstraat en zijstraat. Er is ook mogelijkheid een garagebox op wandelafstand bij te huren.

Verwarming op gaskachels, conforme elektriciteitsinstallatie tot 2030, rolluiken,... Deze mooie woonst is beschikbaar vanaf 1 januari 2020.
Overname zonnepanelen en bijhorende certificaten (tot 2032) ,ter waarde van 8000 euro (min het prosumenentarief).

Interesse? Contacteer Sarah (0472 613 011 - sarah@futurimmo.be) om een bezoek in te plannen
Lees meer Verberg