Mooie starterswoning met bijgebouw en tuin

Roeselare Ardooisesteenweg 405

Verkocht
Mooie starterswoning mét ZONNEPANELEN (incl. certificaten + gratis elektriciteit!), op enkele minuten van het centrum Roeselare én autosnelwegen. Parkeren kan makkelijk langs de hoofdstraat en zijstraat. Er is ook mogelijkheid een garagebox vlakbij te huren.

Deze gezellige woning werd vanaf 2004 grondig vernieuwd (zonnepanelen, isolatie, akoestische HR beglazing, rolluiken, elektriciteit,...) wat resulteerde in een gunstige EPC-waarde (188 kWh/m²) mét energiezuinig verbruik.
Het gelijkvloers bestaat uit een kleine inkomhal, lichtrijke woonkamer, een afzonderlijke keuken met eethoek en aansluitend een douchekamer en toilet. De eerste verdieping, toegankelijk via een trap vanuit de woonkamer, omvat twee volwaardige slaapkamers.
De tweede verdieping, eveneens via vaste houten trap bereikbaar, bestaat uit een (nog te vernieuwen) badkamer en derde (slaap)kamer. Vanuit deze ruimte is er via een uitschuifbare trap toegang tot een praktische opbergzolder (met grote velux).
Aansluitend aan de keuken is er een gezellige binnenkoer waar ... het zomers heerlijk vertoeven is.

Het polyvalent bijgebouw (+- 30 m²) kan als professionele of hobbyruimte ingericht worden en is onder meer voorzien van een wasplaats en droge kelder.
Het tweede tuingedeelte is gelegen langs de achterzijde van het bijgebouw en bestaat uit een west gericht terras (twinson latten) en een gazon.
Parkeren kan makkelijk langs de hoofdstraat en zijstraat. Er is ook mogelijkheid een garagebox op wandelafstand bij te huren.

Interesse? Contacteer Sarah (0472 613 011 - sarah@futurimmo.be)
Lees meer Verberg