Gerenoveerde stadswoning aan Stadspark en centrum

Roeselare Schuttersstraat 28

Verkocht
(*) STARTPRIJS: € 235.000

In 2016 werd deze stadswoning volledig gerenoveerd tot een zeer charmante woning met authentieke elementen en oog voor detail. Ze is gelegen in de rustige en veilige Schuttersstraat, omgeven door het groen van het achterliggende Stadspark en dus op wandelafstand van het centrum. Een betaalbare stadswoning of evengoed de perfecte opbrengsteigendom (2,5% netto rendement mogelijk)!

Dankzij de stijlvolle renovatie zijn er heel wat troeven: zeer energiezuinig (laag verbruik - EPC 215kWh/m²) - conforme elektriciteit - oa. parket op gelijkvloers - originele plankenvloer & tropisch hardhout (afromosia) op verdieping - volledig geschilderd in 2016 - ingebouwde kasten & spots in elke ruimte van de woning - nieuw terras in 2016 - vliegenramen en - deur - gordijnen op maat - etc.

Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire - bergruimte onder de trap - gezellige leefruimte (parket) met eetplaats - prachtige keuken met heel veel kastruimte en kwalitatieve toestellen van Siemens (vaatwas incl.) - berging/wasplaats - ... toilet

Verdieping: nachthal - 3 ruime slaapkamers (ingebouwde kasten - grootste kamer met bureau) - moderne badkamer (wastafel - regendouche - toilet)

Op het ruime stadsterras kom je tot rust en is het genieten van het groen van de achterliggende bomen.

Info/interesse? Contacteer Frederik op frederik@futurimmo.be | 0472815116

(*) Om de prijs vrij spel te geven wordt er gewerkt met een startprijs, en geven we alle kandidaat-kopers zo de kans om op een eerlijke en professionele manier eenmalig een bod uit te brengen, zonder opbod.
Lees meer Verberg