Gezellige instapklare woning in Rumbeke

Roeselare Groene-Herderstraat 91

Verkocht
VERKOCHT!
Deze toffe instapklare rijwoning mét voortuintje, stadstuin én garage, vinden we langs de Groene-Herderstraat, centraal gelegen én op wandelafstand van het mooie Sterrebos.
De vermelde prijs is de richtprijs.

De woonst werd in 2008 grondig onder handen genomen met behoud van enkele authentieke elementen zoals de houten trap en de plankenvloer (verdiepingen).
Ze leent zich perfect als starterswoning maar is evengoed een interessante vastgoedbelegging.

Indeling gelijkvloers:
Lichtrijke woonkamer met gaskachel met centraal, de open keuken met toegang tot droge kelder, aansluitend de eetplaats met twee deuren.
Achter de ene deur schuilt de badkamer (douche + wastafel + opbergkast), achter de andere deur bevindt zich een hal met onder meer het toilet (recent vernieuwd) en een praktische berging/wasplaats die eveneens doorgang geeft tot de gezellige stadstuin met uitweg naar de Blinde-Rodenbachstraat en de praktische garage.

Indeling verdieping:
Nachthal met toegang tot een grote slaapkamer en een kinderkamer, via ... de vaste trap is de grote zolderruimte bereikbaar die perfect kan ingericht worden als derde slaapkamer, speelkamer, bureau,...

Extra info: dubbele beglazing met PVC omlijstingen, rolluiken, conforme elektrische installatie (verslag in opmaak), verwarming met gaskachel,geïsoleerde zolder, vlot parkeren, ... Meer info omtrent de voorwaarden van het biesysteem? sarah@futurimmo.be - 0472 613 011
Lees meer Verberg